Quintillà: “Estem fent moltes coses bé”
Quintillà: “Estem fent moltes coses bé”

HOYOYO

El lateral català del Villarreal B envia un missatge d’optimisme de cara al futur

El lateral esquerre català del Villarreal B, Xavi Quintillà, ha assegurat aquest migdia que l’important és estar units per tornar a encadenar una sèrie de victòries que permeta al filial groc assentar-se a la zona de promoció d’ascens: “Portem molts empats, però sabem que estem fent moltes coses bé. L’equip està millorant i sabíem que la segona volta seria més complicada. Estem esforçant-nos per acabar bé la temporada. Hi ha pocs equips que estan guanyant partits seguits. Nosaltres hem de centrar-nos en lo nostre”.

Per Quintillà, la temporada del Villarreal B està sent meritòria: “Cal valorar la temporada que està fent l’equip. Ens hem de fer forts a casa per treure els partits endavant. Estem en el moment decisiu de la temporada. Estem treballant bé i l’important és que estem molt units. Al final traurem els bons resultats”.

Quant a l’anàlisi del pròxim rival del filial groc, Quintillà adverteix de l’Olot (diumenge, 17.00 hores): “L’Olot és un gran equip que últimament no està collint grans resultats. Segur que serà un partit molt complicat i haurem de fer-ho molt bé per endur-nos la victòria”.

Per escoltar més declaracions de Xavi Quintillà tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo.

Compartir.