skip to content
“Agraïsc a tots els que han construït el Villarreal durant aquests 100 anys”
“Agraïsc a tots els que han construït el Villarreal durant aquests 100 anys”

El president del club ha destacat que espera un any molt il·lusionant a l’entitat i ha tingut un especial record per a José Manuel Llaneza i l’aficionat Juan García

El president del Villarreal Fernando Roig va tindre unes paraules durant l’acte d’inauguració del centenari. El màxim mandatari groc va agrair a tots els que han construït la identitat del Submarí durant els 100 anys d’història: “És un moment emocionant per a mi. A més de saludar a totes les autoritats, m’agradaria agrair a totes les persones que han contribuït a construir aquest Villarreal que porta ja 100 anys. Especialment als presidents, com José Calduch, fundador de l’entitat, i Pascual Font de Mora i tots els altres. També a tècnics i jugadors, presents i passats”.

A més, el president groguet va voler aprofitar la intervenció per a recordar a dues persones que desgraciadament ens van deixar en les últimes dates: “M’agradaria tindre un record per a totes les persones que han mort recentment. Especialment amb José Manuel Llaneza, que és una persona molt important i volguda per a tots en aquest club, però també amb Juan García, que era un gran aficionat groguet que ens ha deixat aquesta setmana”.

D’altra banda, Fernando Roig ha augurat un any molt il·lusionant en tots els sentits: “En un any tan bonic, el del centenari, tenim tres equips en l’elit. El primer equip en Primera Divisió, el Villarreal Femení també en la màxima categoria i el Villarreal B, en Segona Divisió. No hem d’oblidar-nos d’ells, hem d’anar a veure’ls i animar-los. A més, en un temps rècord hem fet una gran remodelació al nostre camp. Tornem molt prompte a l’Estadi de la Ceràmica. El club ha fet un gran esforç per a poder gaudir d’ell”.

Finalment, el dirigent groguet va felicitar Argentina -país molt lligat a la història del Submarí- i als argentins per la consecució del campionat del món.

A continuació, pots visualitzar les declaracions completes de Fernando Roig en l’acte d’inauguració del centenari:

Compartir.