Quins tres punts! (0-1)

El Mini Submarí guanya a Oviedo gràcies al solitari gol de Fer Niño

Tres punts molt importants per al Villarreal B! El Mini Submarí es va imposar al Real Oviedo (0-1) en el Nuevo Carlos Tartiere gràcies al gol de Fer Niño en els primers compassos del duel, aconseguint la victòria davant un rival directe amb el qual s’arribava empatats a punts en la taula.

El partit es va posar de cara ràpidament per al quadre groc. En el minut 8, Fer Niño va rematar de manera esplèndida un centre des de l’esquerra per a batre a Braat i avançar al Mini Submarí. No obstant això, la primera meitat no va ser plàcida per als de Miguel Álvarez, que dominaven el partit mantenint la possessió de l’esfèric, però el Real Oviedo jugava les seues cartes i va tindre un parell de bons acostaments. Iker Álvarez va estar molt correcte quan se li va necessitar.

En els primers minuts del segon temps, el Villarreal B va saber temperar el ritme del joc i defensar-se amb pilota per a evitar una arrancada amb ocasions del conjunt asturià mentre els jugadors tornaven a entrar en calor en aquesta freda vesprada a Oviedo. Després del primer quart d’hora, els locals van començar a tindre més la possessió, però els groguets es defensaven bé en bloc baix.

Tan bé va fer la seua labor de minimitzar les virtuts ofensives del Real Oviedo que els tres punts marxen a Vila-real en un partit molt correcte davant un rival directe i en un camp molt complicat.

El pròxim partit del Mini Submarí tindrà lloc en La Ceràmica el diumenge 5 de febrer a les 14.00 hores davant el Granada CF.

Fitxa tècnica

Real Oviedo: Braat; Lucas, Rodri Tarín, Dani Calvo, Bretones; Viti (m. 86, Manu Vallejo), Mangel, Jimmy, Leo Sequeira (m. 55, Sergi Enrich); Koba Lein (m. 68, Moro) i Borja.

Villarreal B: Iker Álvarez; S. Carreira, Mbacke, P. Iñiguez, C. Romero (m. 84, Tasende); Del Moral, R. Terrats, Carlo (m. 72, Dela); D. Collado (m. 61, Á. Millán), Fer Niño (m. 84, Forés) i S. Lozano (m. 61, Pacheco).

Gols: 0-1. Min. 8: Fer Niño.

Àrbitre: García Verdura (Comité Català). Va amonestar als locals Mangel i Lucas i als visitants Del Moral, R. Terrats i Dela.

Incidències: Partit entre el Real Oviedo i el Villarreal B, corresponent a la jornada 25 de LaLiga SmartBank, celebrat en el Nuevo Carlos Tartiere davant 12.026 espectadores.