Quatre jugadors del planter, protagonistes amb Espanya

ACF FOTOGRAFÍA

Adrián Marín i Manu Morlanes van ser titulars amb la Sub-19 i Sub-17, respectivament

Fins a quatre jugadors de la #CanteraGrogueta van ser protagonistes ahir defensant la samarreta de la Selecció Espanyola. Adrián Marín va ser titular amb Espanya Sub-19 en l’amistós davant Itàlia que es va celebrar a Lepe i que va acabar amb victòria de l’azzurra per 1-2. El lateral esquerre murcià va ser reemplaçat pel seu company Aaron després del descans. El combinat espanyol es va avançar al marcador al minut 41 per mitjà d’Ontiveros, però Itàlia va aconseguir donar-li la volta a l’electrònic amb gols de Favilli (m. 67) i Edera (m. 90).

Per la seva banda, Manu Morlanes també va ser titular amb la Selecció Espanyola Sub-17 jugant els 90 minuts del duel amistós davant Itàlia que es va celebrar a la ciutat italiana de Ferentino i que va acabar en empat (1-1) amb gols de Busquets (m. 39, 0-1) i Kean (m. 64, 1-1). Els altres dos jugadors del planter grocs que estaven amb la Sub-17 van saltar al camp en la segona meitat. Bruno Rodríguez ho va fer només iniciar-se el segon acte, mentre que Edu Adell va jugar l’últim quart d’hora.