Pla d’activitats d’Endavant Almassora
Pla d’activitats d’Endavant Almassora

ACF FOTOGRAFÍA

La localitat de la Plana Baixa serà protagonista davant l’Athletic

Els aficionats del Villarreal que s’apropin a El Madrigal per viure amb la màxima intensitat el duel de Lliga de dissabte davant l’Athletic Club podran gaudir també coneixent Almassora. No en va, la localitat de la Plana Baixa serà la protagonista en aquest partit de la iniciativa Endavant Província, nascuda amb el ferm propòsit de promocionar el turisme a la província de Castelló.

La iniciativa continua així amb el seu exitós recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana i Nules.

Pel xoc, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies per tal de donar a conèixer el municipi que es desenvoluparan tant abans com durant el partit contra el conjunt basc. Les activitats són les següents:

Dissabte 17 de gener:

  • 14.00 hores: Dinar oficial de les directives del Villarreal CF i l’Athletic Club. L’encarregat d’elaborar el menú serà el prestigiós restaurador Félix Tejeda del Restaurant Divino d’Almassora.
  • 18.00 hores: Degustació de productes típics d’Almassora als voltants del Madrigal (Plaça del Llaurador). S’instal·laran diverses carpes, en què els aficionats podran degustar formatges d’Almassora i també productes típics d’aquesta localitat elaborats per la Fleca Oria, així com també hi haurà promoció comercial i turística de la localitat. Cal destacar que la Fleca Oria es va alçar el passat 16 de novembre amb els primers premis en dues categories, la del pa i la dels rotllos d’aiguardent, de l’edició Chococas 2014. A més, l’empresa Quesos de Almassora es va alçar, per quarta edició consecutiva, amb tres guardons de reconegut prestigi en la convocatòria World Cheese Awards. Així doncs, els aficionats podran degustar autèntiques ‘delicatessen’.
  • 18.15 hores: Arribada a Vila-real dels autobusos procedents d’Almassora amb els aficionats de la localitat convidats pel Villarreal CF i que podran veure el xoc en directe des de les Grades Fons Nord i Fons Sud.
  • 19.30 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de la Unió Musical L’Esmeralda d’Almassora, dirigida per Víctor Alapont i presidida per Toni Arrufat.
  • 20.00 hores: Començament del partit. L’alcalde d’Almassora, Vicente Casanova, presidirà el xoc al costat dels presidents del Villarreal CF i l’Athletic Club.
  • 20.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Almassora.
  • 20.45 hores: Segon desfilada a la gespa del Madrigal de la Unió Musical L’Esmeralda d’Almassora.

 

Compartir.