skip to content
Pla d’activitats Endavant la Plana Alta
Pla d’activitats Endavant la Plana Alta

ACF FOTOGRAFÍA

Els aficionats podran conèixer els encants de sis localitats en el partit contra el Sporting

Els seguidors del Villarreal que acudisquen al Madrigal per a animar al Submarí en el partit de Lliga del pròxim diumenge contra el Real Sporting de Gijón (12.00 hores) tindran també l’oportunitat de gaudir de tots els atractius que ofereix Sant Joan de Moró, Les Coves de Vinromà, La Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea, La Torre d’En Domènec i La Serratella, ja que les sis localitats castellonenques seran protagonistes de la iniciativa Endavant Província, nascuda amb el ferm propòsit de promocionar el turisme en la província de Castelló.

Així, la iniciativa continua amb el seu reeixit recorregut després d’haver donat a conèixer ja a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Sogorb, Navajas, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, la Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, la Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbers, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Oropesa, Torreblanca, Almenara, Les Alqueries, Artana, Ribesalbes, La Llosa, Eslida, Alcúdia de Veo, Suera, Tales, Ahín, Albocàsser, Benassal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestrat, Torre de Embesora, Vilar de Canes, Benicàssim, Alcalà de Xivert, La Salzadella, Santa Magdalena de Polpís, Llucena, Atzeneta del Maestrat, Les Useres, Figueroles, Costur, Vistabella, Benafigos i Xodos.

Per a aquest partit, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies amb la finalitat de donar a conèixer les localitats de la comarca de la Plana Alta que es desenvoluparan tant abans com durant el partit davant el conjunt asturià. Les activitats són les següents:

Domingo, 10 de gener:

  • 10.00 hores: Esmorzar oficial de les directives del Villarreal CF i el Real Sportin de Gijón, així com els alcaldes de les sis localitats promocionades, en el restaurant Entrelíneas de l’Estadi El Madrigal. El menú serà a càrrec del restaurant Beltrán de Les Coves de Vinromà.
  • 10.00 hores: Als voltants del Madrigal s’instal·laran carpes perquè els aficionats puguen gaudir de tota la informació turística de les localitats i degustar els seus productes típics.
  • 11.00 hores: Arribada dels 900 seguidors de les sis localitats convidats pel club que veuran el partit en directe en les graderies del Madrigal.
  • 11.30 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de la banda de música conjunta de Vilanova d’Alcolea, Les Coves de Vinromà i Sant Joan de Moró, composta per 115 músics i dirigida pels directors Kike Martínez Saura, César Torlá Blasco i Salvador Marí Ramos.
  • 12.00 hores: Començament del partit. Està previst que els sis alcaldes assistisquen al partit en la Llotja VIP del Madrigal.
  • 12.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Sant Joan de Moró, Les Coves de Vinromà, La Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea, La Torre d’En Domènec i La Serratella.
  • 12.45 hores: Segona desfilada per la gespa del Madrigal de la banda de música conjunta.
Compartir.