Pla d’activitats Endavant Alt Maestrat
Pla d’activitats Endavant Alt Maestrat

ACF FOTOGRAFÍA

Els seguidors podran conèixer fins a vuit localitats davant el Celta

Els seguidors del Villarreal que acudisquen al Madrigal per a animar al Submarí en el partit de Lliga del pròxim diumenge contra el Celta (12.00 hores) tindran també l’oportunitat de gaudir de tots els atractius que ofereixen Albocàsser, Benassal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestrat, Torre de Embesora i Vilar de Canes. I és que les vuit localitats de l’Alt Maestrat serà protagonistes de la iniciativa Endavant Província, nascuda amb el ferm propòsit de promocionar el turisme en la província de Castelló.

Així, la iniciativa continua amb el seu reeixit recorregut després d’haver donat a conèixer ja a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Sogorb, Navajas, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, la Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, la Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbers, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Oropesa, Torreblanca, Almenara, Les Alqueries, Artana, Ribesalbes, La Llosa, Eslida, Alcúdia de Veig, Suera, Tales i Ahín.

Per a aquest partit, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies amb la finalitat de donar a conèixer les vuit localitats que es desenvoluparan tant abans com durant la trobada davant el conjunt vigués. Les activitats són les següents:

Diumenge, 18 d’octubre:

  • 10.00 hores: Als voltants del Madrigal s’instal·laran carpes perquè els aficionats puguen gaudir de tota la informació turística de les localitats i degustar els seus productes típics.
  • 10.30 hores: Esmorzar oficial de les directives del Villarreal CF i el RC Celta de Vigo, així com dels alcaldes protagonistes, en el restaurant Entrelíneas de l’Estadi El Madrigal. El menú serà a càrrec del restaurant Mas El Cuquello de Culla.
  • 10.30 hores: Arribada dels més de 700 seguidors de les vuit localitats protagonistes convidats pel club, que veuran el partit en directe des de les graderies del Madrigal.
  • 11.30 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de la banda de música composta per músics de Catí, Benassal i Tírig, que estaran dirigits pels directors Daniel Ibáñez (Catí) i Ricardo Fortea (Benassal).
  • 12.00 hores: Començament del partit. Està previst que els alcaldes assistisquen al partit en la Llotja VIP del Madrigal.
  • 12.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre l’Alt Maestrat.
  • 12.45 hores: Segona desfilada per la gespa del Madrigal de la banda de música conjunta.
Compartir.