skip to content
Pla d’activitats de Endavant Alt Palancia
Pla d’activitats de Endavant Alt Palancia

ACF FOTOGRAFÍA

Els seguidors grocs podran conèixer els encants de fins a 16 localitats

Els afeccionats del Vila-real que acudisquen al Madrigal per a animar al Submarí en el partit de Lliga d’aquest dissabte contra la UD Las Palmas (18.15 hores) tindran també l’oportunitat de gaudir de tots els atractius que ofereixen Bejís, Benafer, Caudiel, Chóvar, El Toro, Gaibiel, Geldo, Figueres, Jérica, Matet, Pavies, Sot de Ferrer, Teresa, Toràs, Vall de Almonacid i Viver, ja que les 16 localitats de l’Alt Palancia seran protagonistes de la iniciativa Endavant Província, nascuda amb el ferm propòsit de promocionar el turisme en la província de Castelló.

Així, la iniciativa continua amb el seu reeixit recorregut després d’haver donat a conèixer ja a Vinaròs, Onda, Peñíscola, la Vall d’Uixó, Burriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Segorbe, Navajas, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbés, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Oropesa, Torreblanca, Almenara, Les Alqueries, Artana, Ribesalbes, La Llosa, Eslida, Alcúdia de Veo, Sueras, Tales, Aín, Albocácer, Benasal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestre, Torre de Embesora, Villar de Canes, Benicàssim, Alcalà de Xivert, La Salzadella, Santa Magdalena de Pulpis, Lucena del Cid, Atzeneta del Maestrat, Les Useres, Figueroles, Costur, Vistabella, Benafigos, Xodos, Sant Joan de Moró, Les Coves de Vinromà, La Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea, La Torre d’En Domènec, La Serratella, Sant Mateu, Càlig, Traiguera, Rossell, Sant Jordi, Xert, Canet lo Roig, la Jana, Cervera del Maestre, Sant Rafel del Riu, Arañuel, Argelita, Ayódar, Castillo de Villamalefa, Cirat, Cortes de Arenoso, Espadilla, Fanzara, Fuente de la Reina, Ludiente, Montán, Montanejos, Puebla de Arenoso, Toga, Torralba del Pinar, Torrechiva, Vallat, Villahermosa del Río, Fuentes de Ayódar i Villanueva de Viver.

Per a aquest partit, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies amb la finalitat de donar a conèixer les localitats de la comarca de l’Alt Palancia que es desenvoluparan tant abans com durant lel duel davant el conjunt canari. Les activitats són les següents:

Dissabte, 5 de març:

  • 14.30 hores: Menjar oficial de les directives del Villarreal CF i la UD Las Palmas, així com els alcaldes de les localitats promocionades, en el restaurant Entrelíneas de l’Estadi El Madrigal. El menú serà a càrrec del Restaurant Thalassa de Viver del restaurador Miguel Villalba.
  • 16.00 hores: Als voltants del Madrigal s’instal·laran carpes perquè els aficionats puguen gaudir de tota la informació turística de les localitats i degustar els seus productes típics com a oli, fruita seca, patés de Viver, aigua de Chóvar i altres ‘delicatessen’ dels municipis de l’Alt Palancia.
  • 16.30 hores: Arribada dels 1.130 seguidors de les 16 localitats convidats pel club que veuran el partit en directe en les graderies del Madrigal. Els seguidors arribaran a Vila-real repartits en autobusos.
  • 17.45 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de la banda de música Societat Musical i Cultural Otobesa de Jérica amb la participació de músics de Bejís, Caudiel, Sot de Ferrer i Viver. En total, fins a 115 músics interpretaran diverses peces en el feu groc.
  • 18.15 hores: Començament del partit. Està previst que els alcaldes assistisquen al partit en la Llotja VIP del Madrigal.
  • 19.00 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Bejís, Benafer, Caudiel, Chóvar, El Toro, Gaibiel, Geldo, Figueres, Jérica, Matet, Pavies, Sot de Ferrer, Teresa, Toràs, Vall de Almonacid i Viver.
  • 19.00 hores: Segona desfilada per la gespa del Madrigal de la banda de música Societat Musical i Cultural Otobesa de Jérica amb la participació de músics de Bejís, Caudiel, Sot de Ferrer i Viver.
Compartir.