Pla d’activitats davant el Real Valladolid
Pla d’activitats davant el Real Valladolid
HOYOYO

La Vall d’Uixó serà protagonista d’Endavant Província i començarà el torneig ‘3×3 Groguet’

Ja està tot preparat perquè el partit davant el Real Valladolid siga una festa. El Villarreal CF ha preparat un seguit d’activitats que es duran a terme abans del duel a l’Estadi de la Ceràmica aquest diumenge. Menció especial mereix l’homenatge d’Endavant la Vall d’Uixó, ja que fins a 600 aficionats del municipi presenciaran el xoc en directe.

La jornada començarà amb el tradicional dinar de directives, que es durà a terme al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica. El menú anirà a càrrec del restaurant El Guano de Paco Aguilar. Està previst que al dinar de directives i al partit assisteixi l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños.

La música anirà a càrrec de la banda de música Unió Musical Valldeuxense, dirigida per Àngel Martínez Cruz, que abans del partit i durant el descans del mateix interpretarà diverses peces sobre la gespa. Així mateix al vídeo marcador de l’Estadi de la Ceràmica s’oferirà un vídeo promocional turístic sobre la Vall d’Uixó.

Dues hores abans del començament del xoc començarà la festa a la ‘Fan Zone’ instal·lada davant de la remodelada façana del Fons Sud de l’Estadi de la Ceràmica. Precisament a la ‘Fan Zone’ se celebrarà la primera jornada d’aquesta temporada del torneig ‘3×3 Groguet’. En aquesta vegada els equips participants seran els prebenjamins i benjamins del United Vinaròs, CD Betxí i Borriana FB. Els guanyadors d’aquesta primera jornada es fotografiaran amb el primer equip del Villarreal CF sobre la gespa abans del duel davant del Real Valladolid.

L’agenda d’aquest diumenge és la següent:

  • 14.00 hores: Dinar oficial de directives al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica. El menú anirà a càrrec del restaurant El Guano de Paco Aguilar. Està previst que al dinar de directives i al partit assisteixi l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños.
  • 14.15 hores: Inauguració de la ‘Fan Zone’ amb la celebració del torneig ‘3×3 Groguet’. Hi participaran els equips els prebenjamins i benjamins del United Vinaròs, CD Betxí i Borriana FB.
  • 15.45 hores: Primera desfilada de la Unió Musical Valldeuxense, dirigida per Àngel Martínez Cruz, sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica.
  • 16.10 hores: Fotos oficials. Els guanyadors del torneig ‘3×3 Groguet’ es fotografiaran amb el primer equip groc.
  • 16.15 hores: Inici del partit Villarreal-Real Valladolid.
  • 17.00 hores: Descans del partit. Segon desfilada de la Unió Musical Valldeuxense sobre la gespa.
Compartir.