Pepe Castaño i Fonda, a semifinals del COTIF

COTIF

La Selecció Espanyola Sub-20 va vèncer a Veneçuela i es classifica brillantment (2-1)

La Selecció Espanyola Sub-20, en la qual hi ha els jugadors de la Cantera  Grogueta Pepe Castaño i David Fondarella, es va classificar ahir per a les semifinals del COTIF després d’imposar a Veneçuela en un ajustat marcador (2-1). El defensa central Pepe Castaño va ser titular i va jugar tot el partit rendint a un excel·lent nivell, mentre que aquesta vegada Fonda no va arribar a saltar al terreny de joc.

La Sub-20 va eixir molt ficada en el partit. En el primer minut ja va tenir la primera ocasió de gol, encara que no la va materialitzar. Al minut 11 la insistència espanyola va tenir premi i es va materialitzar el primer gol del partit gràcies a Genaro.

Espanya seguia tenint moltes oportunitats, però no era efectiva i Veneçuela va aconseguir empatar el partit amb un cop de cap de Ronaldo Peña. Després del descans, i en el primer minut del segon temps, la Sub-20 va tornar a anotar. Aquesta vegada va ser Peru el qual va anotar el gol que donava la victòria a Espanya. Malgrat el setge veneçolà, Espanya va poder mantenir el resultat favorable i certificar el pas a semifinals del torneig, que es jugaran aquest dimarts 2 d’agost.

Espanya: Dani, Cucu, Àlex Martín, Pepe Castaño, Genaro, Rubén, Fran Navarro, Óscar, Puado, Pepelu i Àvila.

També van jugar: Álvaro Fernández, Fran García, Joel, Jordan i Peru.

Veneçuela: Wuílker Faríñez, Eduin Quero, Jean Fonts, Cristhian Rivas, Yangel Herrera, Yeferson Soteldo, Ronaldo Peña, Yonder Silva, José Mejías, Ronald Hernández i Jholvis Acebedo.

També van jugar: José Pinto, Herber García i Balza.

Gols: 1-0. Min. 11: Genaro. 1-1. Min. 37: Ronaldo Penya. 2-1. Min. 42: Peru.