Pau: “Volem gaudir en 2023 tant com enguany”
Pau: “Volem gaudir en 2023 tant com enguany”

El defensa vila-realenc ha posat nota al fantàstic 2022 i ha augurat un 2023 replet d’emocions per als groguets

Pau Torres ha fet balanç de l’any 2022 davant el micròfon de Villarreal TV: “Ha sigut un any fantàstic. L’equip ha competit bé a Europa. Hem superat a grans rivals, l’afició va somiar en la Champions i vam tornar a posar al club en un alt estatus a nivell europeu. En LaLiga, ens classifiquem per a Europa i aquesta temporada continuem vius en les tres competicions. Estem en la següent fase de Copa del Rey i la UEFA Conference League. En LaLiga, tenim tota la segona tornada pro davant. Li ha vingut bé l’aturada a l’equip per a continuar assimilant els conceptes de Setién”.

A més de posar excel·lent al 2022, el defensa groc ha augurat un 2023 replet d’èxits per al Villarreal: “Esperem donar moltes alegries a l’afició i que 2023 siga un any pròsper per al club. Per a obrir l’any, volem un gener amb molts partits, seria senyal que arribem lluny en Copa del Rey. És una competició amb un format que ens agrada. Ens obliga a competir i ens il·lusiona”.

Finalment, Pau Torres ha enaltit l’esforç del club per reformar l’Estadi de la Ceràmica: “El club ha impulsat un gran projecte. La inauguració en un gran partit contra el Valencia serà especial. L’afició gaudirà molt d’aquest nou camp. L’obra acabarà al març, però esperem que amb aquesta remodelació continuem gaudint del Villarreal. El camp serà espectacular, a l’altura d’aquest club i de Vila-real”.

Compartir.