Patri Traver, jugadora Cinc Estrelles de la 15/16
Patri Traver, jugadora Cinc Estrelles de la 15/16
VILLARREAL CF

L’afició del Villarreal CF ha triat a la capitana del Femení A com la millor del seu equip

Patricia Traver ha estat nomenada Jugadora Cinc Estrelles del Villarreal Femení A de la temporada 2015/2016. Els aficionats del conjunt groc han triat a la migcampista i capitana com la millor jugadora de l’equip a través de Twitter. Mahou, patrocinador de l’equip groc, impulsa aquest guardó. Precisament avui, divendres 17 de juny, és l’aniversari de Patri Traver (17/06/1985), pel que l’alegria és doble.

Patri, que ha rebut el premi de mans de Javier Querol, de Mahou San Miguel, ha quallat una excel·lent temporada anotant 3 gols tot i jugar al centre del camp i sent peça clau en l’equip dissenyat per l’entrenadora Yuriko Saeki. La jugadora acumula 14 temporades al club, tot i que la passada va jugar a Badajoz.

La dinàmica d’elecció del Jugadora Cinc Estrelles és senzilla. Els aficionats voten a través de Twitter a la millor jugadora de l’ equip. Per fer-ho de forma correcta, els usuaris que vulguin votar han de tuitejar el nom de la futbolista amb el hashtag #Jugadora5EstrellasCVF en el termini que es determini per recollir els vots. Quan es tanca el període per votar es fa el recompte que determina a la guanyadora.

Mahou Cinc Estrelles proclama a través d’aquesta iniciativa a la jugadora més destacada. El trofeu l’otorguen els aficionats a la xarxa social Twitter, en el perfil de @futbolmahou, amb la col·laboració del compte oficial del Villarreal CF (@VillarrealCF).

Mahou Cinc Estrelles segueix una temporada més fidel al seu suport al Villarreal CF. Amb aquesta iniciativa premia els jugadors del conjunt groc més destacats, sent els aficionats els encarregats de l’elecció.

Els interessats a conèixer una mica millor a Patri Traver poden fer-ho a través del vídeo adjunt a aquesta notícia.

Compartir.