Paco López: “Visitem a un rival incòmode”
Paco López: “Visitem a un rival incòmode”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic del Villarreal B destaca la bona trajectòria recent del Llosetense

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, va destacar hui que el pròxim rival del filial, el Llosetense (diumenge, 12.00 h, Municipal de Lloseta), malgrat ocupar l’última posició, ha experimentat una important millora en els últims partits, per la qual cosa hauran d’extremar les precaucions. “La classificació no diu el que està fent últimament el nostre rival. Encara que no ho semble, el Llosetense serà un rival molt incòmode. Ells porten tres partits guanyats a casa dels últims quatre, la qual cosa demostra que no serà gens fàcil batre’ls. Són un equip amb bons jugadors de mig camp cap a avant, i és un rival incòmode. A més és un camp de gespa artificial, de reduïdes dimensions, i és un partit en el qual ells es juguen molt i que sabem no ens ho posaran gens fàcil”.

Quant a la plantilla amb la qual podrà explicar, el tècnic del filial ha recuperat alguns futbolistes lesionats, si ben també perd a uns altres per sanció. “És una mica complicat perquè és veritat que recuperem a Carlos Martínez per a aquest partit, però perdem a Marcos Mauro, Cantalapiedra i Alfonso Pedraza. De tota manera, estem acostumats als contratemps, el futbol té aquestes coses i cal saber tractar amb elles”.

Sobre si l’últim resultat davant l’Alcoià (1-1) va suposar un colp per a l’equip, el preparador del Mini Submarí va deixar clar que no, si ben sí serveix per a aprendre el que costa cada punt. “L’últim empat ens va doldre amb l’Alcoià en el moment, però és el que té competir. El que sí és cert és que després t’adones el complicat i el difícil que és guanyar els partits”.

Compartir.