skip to content
“Si guanyem ens ficarem molt a dalt”
“Si guanyem ens ficarem molt a dalt”

ACF FOTOGRAFÍA

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, adverteix del perill de l’Olot

 

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, es va mostrar molt il·lusionat amb la possibilitat de sumar la segona victòria consecutiva en el partit d’aquest dissabte davant l’Olot. “Volem continuar amb aquesta dinàmica positiva de joc i resultats. Els xavals estan fent un treball magnífic i seria important anar-nos de vacances amb tres punts més”, va comentar.

El tècnic valència va destacar la important del duel: “Si guanyem ens ficarem entre els primers. Si fa un mes ens diuen que guanyant ens fiquem ací no ens ho hauríem cregut. La idea és seguir millorant”.

No serà fàcil, ja que l’Olot porta tres jornades seguides sense perdre. “L’Olot va canviar d’entrenador i des de llavors no ha perdut. Ara mateix també està en una bona dinàmica i serà molt complicat. Quasi tots els rivals en aquesta categoria són pareguts i l’important és que nosaltres estiguem al nostre nivell”, va analitzar Paco López.

Quant a la incorporació de la ‘perla’ argentí Leo Suárez, l’entrenador del filial groc es va desfer en elogis cap a un futbolista que reforçarà a l’equip al febrer: “Tot el que vinga a sumar és bo. Leo Suárez és molt jove i haurà d’adaptar-se, però té molt nivell i segur que ens va a ajudar”.

 

Compartir.