Paco López: “Serà un partit atractiu”
Paco López: “Serà un partit atractiu”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic del Villarreal B augura un gran espectacle en el duel davant l’Espanyol B

 

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, va augurar un gran espectacle en el duel d’aquest dissabte davant l’Espanyol B en terres catalanes. “L’Espanyol B és un filial una mica atípic. Té una barreja de gent jove amb jugadors amb experiència. És un equip fort, però amb les nostres armes anem a barallar. Espero que sigui un partit atractiu i sobretot que tinguem personalitat per imposar allà”, ha comentat.

Pel tècnic valencià, les nombroses baixes amb què compta el filial groc no han de servir com a excusa: “L’equip té poc efectius, però comptarem amb gent del Villarreal C i del Juvenil que estan disponibles i competirem igual. Evidentment com més efectius tinguem millor. Excuses no posarem perquè el més important és formar futbolistes”.

Un xoc en què el filial groc intentarà retrobar-se amb la victòria. “Quan les dinàmiques no són positives no es sap molt bé la raó. És una qüestió de tot l’equip. Estic content de com està treballant el grup. La idea de competir i treballar és la mateixa perquè l’equip està bé. Jugant amb aquesta personalitat el normal és guanyar molts partits”, va analitzar el preparador.

Paco López marca el camí a seguir per sumar els tres punts al feu de l’Espanyol B: “Intentarem ser intensos perquè sabem que l’Espanyol B està molt bé i té jugadors amb experiència. Tenim el convenciment que podem guanyar a qualsevol camp”.

 

Compartir.