skip to content
Paco López: “Hem de demostrar personalitat”
Paco López: “Hem de demostrar personalitat”

ACF FOTOGRAFÍA

L’entrenador del Villarreal B adverteix que l’Hèrcules té jugadors de “moltíssima qualitat”

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, ha assegurat aquest migdia que el partit del pròxim diumenge davant l’Hèrcules en el Mini Estadi (12.00 hores, Villarreal CF Live i Televisión de Castellón Mediterráneo) ha de servir perquè l’equip seguisca creixent. “Ens anem a enfrontar a un equip d’entitat que està cridat a estar a dalt. És un partit que ens ha de servir per a créixer com a equip sent encara més competitius. Haurem de demostrar personalitat per a guanyar”, va afirmar el tècnic.

Per al preparador valencià, que l’Hèrcules haja canviat d’entrenador motivarà més als jugadors de l’equip alacantí: “A nivell mental sempre suposa una motivació especial canviar d’entrenador. Segur que vénen amb la idea de guanyar i reduir les distàncies en la taula. Tenen moltíssima qualitat i serà complicat. Els equips de Vicente Mir sempre són valents i pressionen amb gran intensitat”.

Segons Paco López, el seu equip ha de centrar-se solament a fer-ho bé, sense pensar massa en les virtuts del rival: “La base està a pensar en la nostra millorança. Si som capaços de guanyar aquest partit ja parlarem d’ampliar l’avantatge. Més que en la classificació ens hem de centrar a millorar i ser competitius. Aqueix és el nostre pa de cada dia”.

Paco López no podrà explicar per a aquest partit amb els lesionats Edgar Ié, Iván Alejo, Felipe Alfonso i Franco Acosta. Per contra, el tècnic sí que podrà alinear al lateral esquerre Peris, que va complir sanció davant l’Olot. “Demane el suport una vegada més de l’afició. Els xavals li’l mereixen i ho necessiten. La idea de fer bon futbol i competir l’anem a seguir tenint”, va concloure l’entrenador del Villarreal B.

Compartir.