Paco López: “Guanyar el líder ens donaria molta moral”
Paco López: “Guanyar el líder ens donaria molta moral”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal B afirma que l’equip està a l’altura del Barcelona B (dissabte, 17.30 hores)

El tècnic del Villarreal B, Paco López, ha destacat que guanyar al líder FC Barcelona B al Mini Estadi (dissabte, 17.30 hores, Villarreal CF Live i Televisión de Castellón Mediterráneo): “Guanyar ens donaria molta moral. És un partit entre dos equips que juguen bé a futbol. Sabem que tenim opcions de guanyar, però hem d’estar molt concentrats defensivament i en atac estar encertats de cara a porteria”.

En el partit de la primera volta l’equip blaugrana es va imposar als groguets, guanyant 3-2 en els últims minuts de joc. No obstant això, el Villarreal B va saber estar a l’alçada. “Ja vam demostrar a Barcelona que vam ser superiors durant moltes fases del partit. Espere un partit molt obert amb arribades dels dos equips. Tots dos proposem un joc atractiu i la diferència en aquesta categoria està en els detalls”, va comentar el míster.

A més, Paco López va destacar el progrés del segon equip groc des de l’inici de la temporada fins al dia de hui. “Estem una mica més equilibrats que al principi. L’equip és més madur. Cada partit és diferent, però les sensacions són cada vegada millors. Hem de seguir creixent tant a nivell individual com col·lectiu. Tenim ambició i l’equip té moltes ganes d’acabar dalt”.

El tècnic va reflectir el bon treball de l’equip durant la setmana i va sostenir que podrà comptar amb Marcos Mauro i Peris: “L’equip està bé. Ha estat una setmana bona d’entrenaments i gairebé tots estan recuperats. Tenim la baixa d’Anton per sanció i de Ramón per lesió “. Finalment, el míster va perfilar la clau per guanyar el partit de dissabte: “La clau serà estar encertats en la zona de finalització”.

Compartir.