Paco López: “Confiem en nosaltres mateixos”
Paco López: “Confiem en nosaltres mateixos”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic del filial analitza a l’equip davant el seu debut de lliga contra el Reus Deportiu

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, ha declarat que el grup que dirigeix està capacitat per a lluitar per la victòria davant qualsevol rival i que els jugadors estan il·lusionats davant l’inici de la competició. El tècnic i l’equip, que debuta demà en la Lliga 14-15 de la Segona Divisió B contra el Reus Deportiu (19.00 hores en el Mini Estadi), saben que si plantegen un joc seriós en el camp els bons resultats arribaran. “L’equip està bé i amb ganes de jugar. Confiem en nosaltres mateixos i creiem que podem guanyar a qualsevol rival. Per a això tenim demà la primera prova, sabem que si fem les coses bé, podrem lluitar pels tres punts”, ha assegurat.

Per al míster, el primer rival del Villarreal B és un dels aspirants a estar en les posicions privilegiades de la taula al llarg de la temporada: “L’equip que ha fet el Reus Deportiu és per a estar a dalt i ascendir de categoria. Serà un rival complicat perquè té molta qualitat i jugadors amb gran experiència. Defensivament treballen molt bé i utilitzen les accions a pilota parada que poden crear molt perill i que en moltes ocasions decideix el resultat”.

A més, Paco López ha explicat que l’objectiu de la campanya és anar partit a partit i continuar amb la filosofia de l’entitat en la formació dels jugadors. “Hauran molts equips que vulguen estar lluitant per l’ascens però són els partits els que posen a cadascun en el seu lloc. Nosaltres ens hem de centrar a treballar com hem fet fins ara i continuar formant jugadors per al futur”, ha finalitzat.

Compartir.