Pacheta: “Hem d’anar a Getafe a guanyar”
Pacheta: “Hem d’anar a Getafe a guanyar”

L’entrenador groc espera un partit dur i competit en el Coliseum Alfonso Pérez

L’entrenador del Villarreal CF, Pacheta, ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza per a parlar del partit davant el Getafe, que es disputa demà dissabte, a partir de les 14.00 hores, en el Coliseum Alfonso Pérez.

Aquestes han sigut les declaracions més destacades del tècnic burgalés:

Treballant per a corregir els errors

“Em quede amb els primers 60 minuts que vam fer contra el Girona. Estem analitzant tant aqueixos com els restants per a continuar millorant cada dia. Dels quatre partits que hem jugador, l’últim és el que més s’assembla al que volem, però en el qual no hem obtingut un bon resultat, però continue estant molt il·lusionat perquè crec que tinc les condicions necessàries per a guanyar”.

Un missatge a l’afició

“L’afició ha de continuar confiant. Aquest és el seu equip, el seu Villarreal i que el seu Villarreal tornarà a guanyar i ens tornarà a enganxar. El meu treball és donar les eines necessàries per a fer-ho”.

El Getafe CF

“El Getafe CF és un equip molt competitiu que et genera un estrés en la teua àrea tremend. Practiquen un joc que a priori sembla senzill però que fa tremendament complicat durant els 90 minuts. Nosaltres hem de ser el Villarreal que domina el partit i genera ocasions a través de la pilota”.

Claus del partit

“És un equip que et castiga molt les àrees. Té jugadors que rematen molt bé, per la qual cosa hem d’estar atents a cada pilota que caiga en la nostra àrea i estar més atents a les ocasions que tinguem per a errar menys oportunitats”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Pacheta en el següent vídeo:

Compartir.