Nous campions del ‘3×3 Groguet’
Nous campions del ‘3×3 Groguet’

HOYOYO

El CD Salesians de Borriana triomfa a la tercera ronda del campionat de futbol base

En la prèvia del partit davant el Sevilla FC, s’ha celebrat la tercera jornada del Torneig de Futbol ‘3×3 Groguet’, en què han participat diferents equips prebenjamins i benjamins de tres equips que formen part d’Endavant Futbol Provincial: Huracà Vila-real , CD l’Alcora i CD Salesians Borriana.

Els partits, que van començar dues hores abans de l’inici del xoc entre el Villarreal CF i el Sevilla FC, es van disputar en els mini camps instal·lats a la ‘Fan Zone’ situada a la zona adjacent a l’Estadi de la Ceràmica. L’afició del Submarí es va apropar per gaudir del gran ambient.

Després de gaudir dels diferents partits entre els equips protagonistes, la final de la categoria prebenjamí es va disputar entre el Grup Bruno el CD Salesians de Borriana i el Grup Bakambu també el CD Salesians de Borriana. El xoc entre els dos equips grocs es va resoldre per 1-2 a favor del Grup Bakambu.

D’altra banda, en la categoria benjamí, es va disputar una final molt igualada entre el Grup Mario el CD Salesians de Borriana i el Grup Trigueros de CD Salesians de Borriana que va acabar en empat (3-3). La loteria dels penals va decantar la balança a favor del Grup Mario (1-0). Enhorabona a tots!

 

Compartir.