skip to content
Normes d’accés per al Villarreal B-Elx
Normes d’accés per al Villarreal B-Elx
HOYOYO

Seguint les instruccions de la Policia Nacional, el club dóna a conèixer la següent informació

A causa de la màxima expectació que ha suscitat el partit del Villarreal B davant l’Elx CF de dissabte que al Miniestadi (18.30 hores), el Villarreal CF ha decidit seguir les instruccions de la Policia Nacional per tal de garantir la seguretat de tots els aficionats.

Les normes d’accés per a aquest partit de tornada de la tercera eliminatòria per l’ascens a LaLiga 123 són les següents:

  1. Els abonats del Villarreal CF podran accedir gratuïtament amb el seu carnet (de la temporada 2017/2018 o de la 2018/2019). Tots ells hauran de mostrar el seu abonament en els accessos al Miniestadi per recollir la seua entrada.
  2. Les entrades seran numerades, de manera que els aficionats hauran de respectar el seient assignat a les mateixes.
  3. Per motius de seguretat, no es permetrà l’accés d’aficionats de l’Elx CF que acudeixin amb abonaments del Villarreal CF, procedint a la retirada del mateix i a la prohibició d’accés.
  4. L’abonament és personal i intransferible, havent d’acreditar la identitat amb el DNI a petició de seguretat privada o empleats del club en els accessos del Miniestadi.
  5. El club retirarà els abonaments usats de manera incorrecta aplicant el que estipula el reglament intern.
  6. El club demana als aficionats que vagin amb la suficient antelació, ja que podran accedir fins a completar l’aforament. Les portes del Miniestadi s’obriran a les 17.00 hores.

Fins a cinc pàrquings habilitats

El Villarreal CF habilitarà 5 pàrquings als voltants del Miniestadi causa de l’esperada gran afluència de públic. Tres d’ells seran els habituals a la Ciutat Esportiva, mentre que excepcionalment s’habilitaran dues zones d’aparcament a la Ciutat Esportiva Municipal CEM de Vila-real, que està situada just al costat del Mini Estadi.

Accés directe des de la Ciutat Esportiva Municipal CEM

Els dos pàrquings habilitats a la Ciutat Esportiva Municipal CEM de Vila-real tindran accés de vianants a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF. A més, hi haurà personal específic perquè els aficionats puguen resoldre qualsevol dubte sobre l’accés a la Ciutat Esportiva del club.

El pàrquing 3 serà destinat a l’afició visitant

El pàrquing número 3 de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF serà destinat als aficionats de l’Elx CF.

El pla dels cinc pàrquings és el següent (també es pot descarregar a l’arxiu adjunt):

MAPA scaled

Mapa parkings

Compartir.