No et perdes el programa Cantera Grogueta!
No et perdes el programa Cantera Grogueta!
ACF FOTOGRAFÍA

S’emet aquesta vesprada en Televisión de Castellón Mediterráneo (19.00 hores)

La millor forma de conèixer als futurs estels del Villarreal CF. El programa ‘Cantera Grogueta’ torna aquesta vesprada en Televisión de Castellón Mediterráneo (19.00 hores) amb continguts exclusius que serviran als teleespectadors per a assabentar-se de tota l’actualitat que envolta al futbol base del Submarí.

En el programa de hui, els seguidors podran conèixer als jugadors del Juvenil A Chuca i Manu Sena, que es van reptar en un divertit desafiament de faltes. A més, Cantera Grogueta oferirà un ampli resum de l’espectacular victòria aconseguida pel Villarreal B davant el Lleida Esportiu en Segona Divisió B per 5-1, així com una prèvia del Villarreal C-Torre Levante de Tercera Divisió que es disputarà aquest diumenge a partir de les 12.00 hores en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.

En l’espai reservat als clubs convinguts en Endavant Futbol Provincial serà protagonista la UD Vall de Uxó en un espectacular reportatge que servirà per a donar a conèixer tots els detalls del club.

Com convidat estel en el tercer programa de Cantera Grogueta estarà el coordinador de futbol 8 del Villarreal CF, Pablo Cañada, que analitzarà l’actualitat i repassarà moments inoblidables al llarg de la seua estada en el club.

El programa es podrà veure aquesta vesprada en Televisión de Castellón Mediterráneo a les 19.00 hores (repetició aquest dijous a les 14.00 hores) i a més estarà disponible en la web oficial del Villarreal CF (www.villarrealcf.es).

Villarreal C-Torre Levante, en directe

El partit del tercer equip groc serà el duel que es retransmetrà en directe diumenge que ve a les 12.00 hores a través de Televisión de Castellón Mediterráneo i de Villarreal CF Live, encara que mitja hora abans els afeccionats podran gaudir d’una extensa prèvia del duel.

Compartir.