No et perdes el duel del Villarreal C davant el líder!
No et perdes el duel del Villarreal C davant el líder!
ACF FOTOGRAFÍA

El partit davant l’Atlético Saguntino, en directe aquest dimecres a partir de les 19.00 hores

El xoc entre el Villarreal C i l’Atlético Saguntino d’aquest dimecres 23 de desembre, corresponent a la 19ª jornada de Tercera Divisió, serà el pròxim ‘Partit de la Cantera Grogueta’. El partit s’ha avançat, ja que correspon a la jornada que es completarà el diumenge 3 de gener de 2016.

Aquesta retransmissió del futbol base groc es podrà veure en Televisión de Castellón Mediterráneo i a Villarreal CF Live, la plataforma d’emissió en directe del club a través de la seua pàgina web.

La prèvia del partit arrancarà a les 18.30 hores amb reportatges exclusius i a les 19.00 hores començarà a rodar la pilota sobre la gespa del Mini Estadi de la Ciutat Esportiva. El Villarreal C, que és cinquè en la taula, intentarà aconseguir la victòria davant el líder i així assaltar els llocs de promoció d’ascens a Segona Divisió B.

El programa Cantera Grogueta, en Televisión de Castellón Mediterráneo i en la web

Cantera Grogueta és un programa de televisió que s’emet en Televisión de Castellón Mediterráneo tots els dimecres a les 19.00 hores (repetició els dijous a les 14.00 hores) i que també està disponible en la web oficial del Villarreal CF (www.villarrealcf.es).

Compartir.