skip to content
Naix l’Associació d’Exfutbolistes del Villarreal CF
Naix l’Associació d’Exfutbolistes del Villarreal CF

L’agrupació d’exjugadors groguets ha sigut presentada oficialment aquest dilluns en el Teatre Tagoba de Vila-real

Naix l’Associació d’Exfutbolistes del Villarreal CF (AEV). Els exjugadors grocs de diferents èpoques s’han unit per a impulsar la creació d’aquesta nova agrupació, que comptarà amb la col·laboració i el reconeixement de l’entitat groga i que serà inclosa a més com una àrea de la institució. La iniciativa ha sigut presentada aquest dilluns en l’acte celebrat en el Teatre Tagoba de Vila-real.

L’esdeveniment, en el qual també s’ha donat a conéixer tots els detalls de ‘El Partido de las Leyendas’, ha comptat amb la participació del president Fernando Roig, l’alcalde José Benlloch, els exfutbolistes Marcos Senna, Bruno Soriano i Adriano García, així com Fernando Giner, president de Leyendas Espanya.

Adriano García, mític golejador del Submarí, i César Arzo, exjugador vila-realenc, exerciran com a president i vicepresident de l’AEV. La junta directiva de l’agrupació també comptarà amb membres com Ernesto Boixader, president de la penya Celtic Submarí. Així mateix, Manolo Llorca, conseller del Villarreal CF, exercirà com a vicepresident honorífic.

Uneix-te a l’Associació d’Exfutbolistes del Villarreal CF!

Si has defensat els colors del Villarreal CF en algun moment de la teua vida, el club i el col·lectiu d’exjugadors groguets et conviden a formar part de l’Associació d’Exfutbolistes del Villarreal CF (AEV), independentment de l’època i categoria en la qual hages jugat. A partir d’aquest dimarts 21 de febrer, podràs inscriure’t a la web oficial del club.

L’objectiu de l’associació és formar una massa social àmplia i diversa, que siga representativa dels 100 anys de la història del Villarreal CF.

Avantatges de formar part de l’Associació d’Exfutbolistes del Villarreal CF:

  • Representar i/o acompanyar al Villarreal CF en actes institucionals, de formació, etc.
  • Primer any de soci gratis
  • Tindre el carnet de l’Associació d’Exfutbolistes del Villarreal CF
  • Participar en partits o tornejos de veterans
  • Assistir a tota mena d’actes organitzats per la nostra associació
  • Participar en sortejos organitzats pel Villarreal CF: viatges amb el primer equip, menjars, accés a llotges, etc.
  • Utilitzar les instal·lacions esportives del club
  • Beneficiar-se d’un 10% de descompte a les botigues oficials del Villarreal CF
Compartir.