Morlanes i Villa, titulars amb Espanya Sub-17
VILLARREAL CF

Els dos jugadors del planter van participar en el partit davant Israel (0-0)

Els jugadors del planter del Villarreal Manu Morlanes i Dani Villanueva van formar en l’onze titular de la Selecció Espanyola Sub-17 en el segon partit de la Ronda Elit que els va enfrontar a Israel i que es va saldar amb empat (0-0).

Dani Villanueva, que va lluir el braçalet de capità, fins i tot va tenir una gran ocasió per marcar abans que fos reemplaçat pel seu company Rubén Fernández al minut 67. Manu Morlanes va disputar els 90 minuts del duel.

Ara, Espanya es jugarà el pas a l’Europeu en l’últim partit davant França que es disputarà aquest dimecres a les 18.00 hores a l’Estadi Municipal Guillermo Amor de Benidorm.

L’Aleví A, tercer en el IX Trofeu Internacional Falles Ciutat de Borriana

Per la seva banda, l’Aleví A del Villarreal va finalitzar el torneig Falles de Borriana en una meritòria tercera posició. El conjunt groc es va imposar per 1-0 al València en el duel pel tercer lloc, després d’empatar (1-1) en la seva semifinal davant el FC Barcelona i caure eliminat en els penals per un ajustat 3-2.