Morlanes i Iván guanyen amb la Sub-16

VILLARREAL CF

Els grocs van participar en la victòria de la Selecció Espanyola davant Kazakhstan per 0-5

Els integrants del futbol base groguet, Manuel Morlanes i Iván Martín, van ajudar a la Selecció Espanyola Sub-16 a continuar amb la bona actuació que estan realitzant en la Copa President de Kazakhstan en la qual estan presents. El combinat nacional va vèncer per un resultat de 0-5 davant la selecció local.

El primer d’ells, Iván Martín, va eixir al terreny de joc en el descans i va aconseguir anotar el 0-3 en el minut 56 de partit. Per la seua banda, Manuel Morlanes va ser titular en l’equip de Santi Denia i va jugar la primera part del partit.

D’aquesta manera, la Sub-16 segueix amb bon peu en la Copa President després d’haver començat amb una victòria per 3-0 davant Tadjikistan dilluns passat. El pròxim partit del combinat nacional serà dijous que ve 25 de juny a les 16.00 hores davant Kirguizistan.