Morir a la vora (1-1)

Un gran Villarreal B es queda sense premi en el descompte malgrat defensar un 1-0 durant més de 80 minuts

El Villarreal B, malgrat jugar una gran partit davant l’Oviedo, va veure com els tres punts se li escapaven en el descompte (1-1) després de defensar amb ungles i dents un 1-0 anotat per Forés en el minut 9. Els grocs, no obstant això, van tornar a donar una lliçó de casta i treball amb un equip entregat i que es va deixar la pell en la gespa de l’Estadi de la Ceràmica.

Va ser una primera part d’ordre i domini groc davant un Oviedo ben col·locat que buscava la contra. Els locals, apostant per la velocitat en bandes per a arribar a Forés i Jorge Pascual, prompte van veure porta. Als nou minuts, Forés anotava el primer per als grocs en un mà a mà amb Leo Román que suposa el nové tant del valencià aquesta temporada.

Encara que els asturians van tractar de reaccionar en la segona part des del principi, el Villarreal B es replegava a la perfecció i eixia amb potència davant un Oviedo bolcat en l’àrea a la recerca de l’empat. Els grocs van aguantar cada sacsejada del conjunt blanc-i-blau fins que, en el descompte, Cardero posava l’empat amb un tir ras des de fora de l’àrea.

Amb aquest resultat, el Villarreal B s’acomiada de 2023 i tanca la primera volta en 17a posició (24 punts) i visitarà la pròxima jornada al Cartagena en Cartagonova (14 de gener, 16.15h).

Villarreal CF B: Iker Álvarez; Lanchi, Espigares, Lekovic, Tasende; Rodrigo (Requena, Min. 72), A. del Moral (Gelardo, Min. 72), Carlo, Ontiveros (Collado, Min. 72); A. Forés (Ferrari, Min. 82) i J. Pascual (Abraham, Min. 89).

Real Oviedo: Leo Román; Viti, Luengo, Dani Calvo, Abel Bretones (Cardero, Min. 77); Seoane, Colombatto, Jimmy, Sebas Moyano; Masca (Pomares, Min. 77) i Borja.

Gols: 1-0. Min. 9: Forés. 1-1. Min. 93: Cardero.

Àrbitre: Ardiaca Monescillo (Comité Castellà-Manxec). Va amonestar al local Del Moral i als visitants Luengo i Abel Bretones. Va expulsar al visitant Dani Calvo per doble groga (Min. 95).

Incidències: Partit entre el Villarreal B i el Real Oviedo, corresponent a la jornada 21 de LALIGA Hypermotion, celebrat en l’Estadi de la Ceràmica davant 1.762 espectadors.