Models per un dia amb un fi solidari
Models per un dia amb un fi solidari

VILLARREAL CF

Els infantils grocs van participar en la desfilada de AUPA per buscar una llar a gossos abandonats

Ara més que mai. Els equips de la Cantera Grogueta s’estan implicant al màxim en aquestes dates nadalenques per ajudar a les seues respectives associacions dins el programa Endavant Igualtat. Hi ha objectius de tot tipus, com ara recaptar fons per a les associacions o fins i tot trobar una llar a desenes de gossos abandonats.

És el cas dels infantils grocs, que ahir mateix van participar en la 13è desfilada de gossos abandonats organitzat per AUPA (Adopta Un Perro Abandonado) al Bioparc de València. Els jugadors del planter van exercir de models per un dia acompanyant els cans que buscaven una família adoptiva. Una magnífica tradició. Fins a 50 gossos abandonats van participar sota el lema ‘Vine a conèixer el teu millor amic’.

Aquest esdeveniment solidari va néixer fa més de 6 anys de dues organitzacions compromeses amb el benestar animal i ha suposat un motiu de satisfacció per a tots els que han participat, a més de ser un punt de reunió de persones que van adoptar en anteriors edicions, per compartir la seua experiència i animar a altres que encara no han fet el pas.

Això sí, en aquests dies previs a les festes nadalenques és especialment necessari fer una crida sobre la responsabilitat que suposa regalar un animal de companyia i reflexionar sobre la necessitat de comprometre amb la seua cura i benestar, no només en els primers moments d’il·lusió, sinó al llarg de tota la vida de l’animal. És, sens dubte, un meravellós ‘regal’ que canvia per bé la vida de les persones.

Els jugadors del planter van viure una jornada molt especial que difícilment oblidaran. Això sí, encara queda molt per fer. Per a més informació es pot visitar la pàgina web www.adoptaunperroabandonado.es o cridar al 638.376.586.

Compartir.