Millora les teues habilitats amb el Curs de Tecnificació!
Millora les teues habilitats amb el Curs de Tecnificació!
||||

El Villarreal inicia la segona fase del programa de desenvolupament per a joves talents que desitgen créixer com a futbolistes

El Villarreal CF ha obert el termini d’inscripció per a la segona fase del Curs de Tecnificació 2021/22. El programa, organitzat en col·laboració amb Endeka Sports, suposa una gran oportunitat per a aquells jugadors i jugadores de qualsevol club que desitgen millorar les seues habilitats com a futbolistes baix la direcció, tutela i supervisió dels tècnics de la Cantera Grogueta.

El curs, que tindrà lloc els diumenges de 16.00 a 20.00 hores, se celebrarà de gener a maig, constant de cinc sessions d’entrenament de quatre hores de duració en les instal·lacions esportives de la Ciutat Esportiva PAMESA CERÁMICA.

Per 350 euros (més 45 euros de matrícula), la inscripció al Curs de Tecnificació inclou un equipament complet del Villarreal CF (samarreta i pantalons) i el desenvolupament de les sessions sota la direcció dels entrenadors de la Cantera Grogueta en un escenari d’última generació com és a la Ciutat Esportiva PAMESA CERÁMICA. Les participants també comptaran amb cobertura mèdica, fisioteràpia, hidratació i fruita en cada entrenament, així com un diploma de participació personalitzat pel Villarreal CF.

El programa de desenvolupament de jugadors del Submarí Groc és molt complet i aborda el futbol des d’un enfocament multidisciplinari. Aquest nou curs se centra en aspectes formatius del joc, treballa el desenvolupament motriu i coordinatiu dels jugadors, així com la millora del gest tècnic. A més, també incideix en l’aprenentatge de posicionament tàctic i en l’estudi i realització de tasques i moviments específics de cada demarcació.

Finalment, cal destacar que el Villarreal CF ofereix la possibilitat de dur a terme tecnificació exclusiva per als porters, així com realitzar entrenaments individuals d’una hora i sessions específiques de vídeo-anàlisi.

Per a obtindre més informació sobre el Curs de Tecnificació del Villarreal CF, es pot consultar als següents contactes 964 500 250, 672 044 924 i 678 636 252 o entrar directament en la web oficial: CURS DE TECNIFICACIÓ

 

Compartir.