Placeholder canvas
Miguel Álvarez: “Volem igualar la primera volta”
Miguel Álvarez: “Volem igualar la primera volta”

El Villarreal B s’enfronta al Levante aquest dissabte a les 18.30 hores en La Cerámica

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a l’últim partit de la temporada en l’Estadio de la Cerámica, que tindrà lloc aquest dissabte a les 18.30 hores davant un rival de molta entitat, com és el Levante UD.

Aquestes són les declaracions de l’entrenador groguet:

No eixir-se’n del camí

“Hem salvat la categoria i cal continuar treballant. Som naturals, en el vestuari sembla que no haja passat res. Dels últims mesos, aquesta setmana ha sigut brutal a nivell d’entrenament. Els xics no s’ixen del camí”.

Queden dos partits amb l’objectiu aconseguit

“L’objectiu continua sent el mateix: igualar la primera volta. Vam fer 28 punts i intentarem fer el mateix. Si estàvem prop de l’objectiu, la salvació estava feta. No ens podem eixir del discurs del dia a dia: cal treballar i competir. Cal ser bons professionals i això significa encarar aquests dos partits com els 42 que hi ha en LaLiga”.

El partit

“La gent que vindrà ens ajudarà moltíssim amb el seu ànim. Aspirem al fet que cada dia hi ha més gent. Estem contents amb la gent que ve, que és molt lleial. Del Levante, destacaria al seu entrenador i el gran ‘plantillón’ que tenen. És un equip amb molts recursos, gent amb molta envergadura… Tenen uns números a pilota parada que és brutal; del 50%. Un atac posicional, una aposta pel futbol que és molt associatiu. Javi li ha donat una qualitat a l’equip que és brutal. Tenen pressió i això els pot castigar”.

Balanç

“Molt contents per dues coses: teníem a molta gent jove en el camí que comencem a treballar en Villaitana al juliol, i ara els jugadors tenen una gran qualitat. Hem competit en una categoria difícil, molt dura, amb equips molt experimentats, en el qual hem competit molt bé durant tot l’any. A més, hem ajudat al primer equip. Tenim a molta gent amb molta projecció per a un futur quasi immediat”.

La necessitat del rival

“Hem preparat el partit com un més. Cal estrényer els seus punts febles i traure a relluir els nostres punts forts. No podem desviar-nos del camí. Anirem a competir com sempre. Nosaltres també tenim una necessitat de club, també és important per als nostres jugadors de cara al seu futur. Competirem fins al final per a quedar el més alt possible. Si nosaltres fem les coses bé, tenim opcions de guanyar també”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo:

Compartir.