skip to content
Miguel Álvarez: “Som molt optimistes”
Miguel Álvarez: “Som molt optimistes”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal B veu clau mantindre la identitat per remuntar davant l’Elx

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, s’ha mostrat molt il·lusionat just abans de la gran final del ‘play-off’ per l’ascens a LaLiga 123 que es disputarà aquest dissabte a les 18.30 hores contra l’Elx al Miniestadi. “Hem preparat aquesta final com cada setmana, amb molta il·lusió. És un partit on ens juguem moltíssim. Els jugadors han fet una temporada espectacular i seria la guinda”, va dir el míster del conjunt groc.

Així mateix, Miguel Álvarez és conscient de la dificultat del xoc: “Els dos gols ens afecten una mica més que si hagués estat un altre resultat. Sabem que és una empresa difícil pel tipus d’equip que tenim davant i pel resultat que portem d’Elx, però si som capaços de donar el nostre nivell al Mini, aconseguirem tirar-lo endavant, però sabem quina és la dificultat”.

Per a Miguel Álvarez, l’equip està molt ficat: “No vam ser ni el 40% del que som, ni vam fer tot el que som capaços de fer. Ells ens van sotmetre, en alguns moments, pel joc aeri o les segones jugades, però tot i això, crec que no vam fer mal partit. Vam errar el penal i va haver un altre penal a la segona part que va poder canviar-ho tot, aquests són els detalls que van marcar el partit”, va analitzar Miguel Álvarez.

Per a Miguel Álvarez, el pla està clar. “Una de les claus és que els jugadors mostren personalitat, com vam mostrar amb el Fuenlabrada, perquè és un equip igual a l’Elx, contra gent que té qualitat i una trajectòria envejable. Al final has de ser tu mateix per intentar guanyar una batalla, si et surts del guió que utilitzes normalment, deixes de ser tu. Per a mi el més important és que els jugadors tinguen personalitat i que ensenyen el nostre futbol que és el que ens ha portat fins ací”, ha conclòs.

Compartir.