Miguel Álvarez: “Serà un partit atractiu”
Miguel Álvarez: “Serà un partit atractiu”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal B adverteix del potencial de l’Atlético Levante (dissabte, 16.00 hores)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha assegurat que espera un partit molt interessant aquest dissabte davant l’Atlético Levante al Miniestadi (16.00 hores, Villarreal CF Live i Televisión de Castellón Mediterráneo): “És un partit atractiu. Sempre que juguen dues filials és així. Vénen de fer un gran partit davant l’Ontinyent. Té molta gent jove amb qualitat que segur que molt aviat estaran a dalt. El més important som nosaltres. Si som capaços de fer el nostre futbol i competim podem guanyar. L’únic que em preocupa és que estiguem en el nostre nivell”.

Pel tècnic de Jaén, les baixes no han de servir com a excusa: “L’equip està una mica agafat amb pinces. Sempre hi ha moments al llarg de la temporada en què tens més baixes, però la il·lusió de l’equip és treure aquests dos partits que ens queden per davant abans d’acabar al 2018”.

Els dos propers compromisos del Mini Submarí serà davant l’Atlético Levante i el València Mestalla. “Ens queden dos partits que ens poden deixar en una situació privilegiada. Passaríem un Nadal tranquil i podríem gaudir millor amb les nostres famílies. És important relaxar la ment també”, ha acabat.

Per escoltar més declaracions de Miguel Álvarez només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la foto principal.

Compartir.