skip to content
Miguel Álvarez: “Haurem de ser intel·ligents”
Miguel Álvarez: “Haurem de ser intel·ligents”

HOYOYO

El tècnic del Villarreal B es mostra caut, però convençut de les possibilitats del seu equip a Elx

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, s’ha mostrat caut, però convençut en les possibilitats del seu equip en la tercera i última eliminatòria del Mini Submarí al ‘play-off’ d’ascens a LaLiga 123 contra l’Elx CF a l’Estadi Martínez Valero (dissabte, 18.30 hores). “És un equip molt semblant al Fuenlabrada, amb molta experiència i amb jugadors amb molta qualitat, amb moltes batalles d’aquest nivell. La resposta ha de ser com en l’anterior eliminatòria. Quan et fiques en el camp el que mana és el futbolista, no la seua edat. Nosaltres tenim jugadors molt bons, però patirem en l’eliminatòria. L’Elx ens exigirà al màxim, però estic segur i convençut que el meu equip ho va a disputar a un molt bon nivell”, va explicar l’entrenador.

“Al Sporting B ho van eliminar amb dos serveis de banda i una falta ràpida. Són molt bons en el joc, però de qualsevol jugada a pilota parada et treuen perill, perquè tenen molt bons jugadors a dalt. Si nosaltres tenim cura a nivell defensiu totes les seues virtuts, els farem mal. Hem de ser capaços de frenar-los”, va sentenciar Miguel Álvarez.

L’entrenador sap que serà difícil, però s’ha mostrat ambiciós: “Marcar allà seria el somiat. És una eliminatòria de 180 minuts i hem de ser intel·ligents. No hem de perdre de vista la porteria rival, perquè ficar fora et dóna un valor important”.

Aquesta promoció és la tercera de Miguel Álvarez i assegura que mai havia estat tan tranquil com ara. “Estic molt tranquil, ja ho vaig dir l’eliminatòria anterior. El valor i la força de l’entrenador no és altra cosa que l’equip i els meus jugadors em transmeten pau i tranquil·litat de saber que el competirem bé i a disputar cuidant tots els detalls. Això em fa estar tranquil, però en el futbol mai saps el que t’espera”, va afirmar el tècnic.

Compartir.