Miguel Álvarez: “El Sabadell concedeix molt poc”
Miguel Álvarez: “El Sabadell concedeix molt poc”

HOYOYO

L’entrenador del Vila-real B adverteix del potencial del proper rival del filial

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha assegurat aquest migdia que el seu equip haurà de fer-ho molt bé si vol sumar els tres punts diumenge que ve davant el Sabadell (12.00 hores, Villarreal CF Live i Televisión de Castellón Mediterráneo). Més enllà que el conjunt català tinga actualment la penúltima posició. “El Sabadell té un dels millors entrenadors de la categoria i a més han donat continuïtat al bloc de jugadors de l’any passat. Tenen gent molt important com Edgar, Néstor Querol, Gato, Adri Cuevas, Valentín… Tots ells són jugadors importants en la categoria. És un equip que segurament estarà a dalt al final de temporada. No serà fàcil perquè el Sabadell et concedeix molt poc. Haurem donar la nostra millor versió. Si som capaços de guanyar-li al Sabadell voldrà dir que hem fet les coses molt bé”, ha analitzat.

Segons el preparador de Jaén, el Villarreal B haurà de seguir sent fidel al seu estil: “La nostra manera de jugar és innegociable, però després hi ha un altre futbol que és sobretot el tema defensiu. A Segona B t’exigeixen estar molt atents. Sense pilota som menys equip, però per tenir-ho hem de recuperar-lo. Els rivals ens juguen molt per alt i ho estem solucionant bé. Si seguim millorant a nivell defensiu serem millors també amb la pilota”.

El Villarreal B acumula dues victòries consecutives en Lliga i ja se situa a la part noble de la taula. “Aquest any tenim molts jugadors nous i necessiten temps. Seguim millorant i probablement la nostra millor versió encara està per veure. Hem fet un pas molt important en les últimes setmanes. Tots els jugadors estan sumant i estem molt contents. La plantilla ha fet un salt qualitatiu. Estic il·lusionat perquè són nois molt joves que ho estan fent molt bé. Ser col·lectivament forts és gràcies a la suma de tots”, va concloure Miguel Álvarez.

Compartir.