Miguel Álvarez: “Espere un partit molt tancat a Osca”
Miguel Álvarez: “Espere un partit molt tancat a Osca”

El tècnic groguet creu que el xoc del dissabte a les 16.15h en El Alcoraz serà molt igualat

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra l’SD Huesca, corresponent a la jornada 6 de LALIGA Hypermotion, que tindrà lloc el dissabte 16 de setembre a les 16.15 hores en L’Alcoraz.

Aquestes són les declaracions del tècnic groguet:

Com arriba l’equip

“Quan tens un bon resultat, sempre t’ajuda una miqueta durant la setmana. És un equip que entrena a un nivell brutal i no hem tingut queixa cap setmana, però traure una cosa positiva sempre et dona un plus”.

Punt en un camp complicat

“Vaig dir que se’ns va apreciar Sant Pasqual, però a ells una mica també perquè va haver-hi alguna jugada com algun penal o expulsions que els perdonen. Després ens van assetjar una miqueta, però en aqueix assetjament Forés i Lanchi van tindre el 2-3. Hem recuperat la nostra fortalesa, no podem centrar-nos en les nostres febleses. Fer dos gols a Ferrol no és fàcil. Enguany tenim treball, però a poc a poc anirà millorant l’equip i anirem recuperant a gent important”.

Morro i Lekovic

“En el cas del porter, la part condicional es nota menys. Stefan ens va demanar el canvi perquè ha vingut en la jornada 5 sense ritme de competició i és normal. Si creiem que és un jugador important que ens ajudarà, li donarem minuts. Complirà 19 anys al gener i cal treballar amb els joves, però aqueixa joventut ens permet ser optimistes. Millorarà l’idioma i conceptualment el que volem d’ell”.

Partit a Osca

“Espere un partit com els de l’any passat, molt tancat i igualat. Allí vam perdre 1-0 amb gol de falta directa i ací empatem 0-0. Els equips del Cuco Ziganda sempre estan molt treballats. Ara no estaran molt contents pels resultats. Ens centrarem en les nostres fortaleses, encara que òbviament treballem altres aspectes. A veure si som capaços de traure una cosa positiva a Osca”.

Inici de temporada

“A nivell de sensacions són bones. Els 4 punts no ho reflecteixen, però sabem que enguany anava a ser complicat perquè hem canviat 16 jugadors i a nivell defensiu hem pogut treballar poc en pretemporada perquè hi havia jugadors amb el primer equip. Estem molt contents i l’equip serà col·lectivament fort, però enguany no serà tot tan ràpid. Cal continuar treballant i confiant en ells”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo:

Compartir.