Merescut reconeixement per a l’Aleví A
Merescut reconeixement per a l’Aleví A

HOYOYO

Els joves futbolistes seran homenatjats aquest divendres a l’Ajuntament de Vila-real (12.00 hores)

Els futbolistes i el cos tècnic de l’Aleví A del Villarreal seran rebuts aquest divendres per l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, en un acte que es durà a terme a l’Ajuntament de la citada localitat a partir de les 12.00 hores. A l’acte acudirà el vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza.

L’edil reconeixerà així l’excel·lent temporada que ha quallat l’Aleví A, que a més de proclamar-se campió de Lliga también ha guanyat el prestigiós XXV Torneig Nacional PAMESA Laliga Promises a la Ciutat Esportiva PAMESA Cerámica.

Cal recordar que a més de ser campions, els tècnics també van ser elegits com el millor cos tècnic del torneig. Javi Guerrero per la seva part va ser escollit millor porter del torneig, mentre que el seu company Paco Tekalign va ser premiat com a màxim golejador del torneig.

Els 16 futbolistes que componen l’equip són: Aarón, Adrián, Lolo, Iker, Dani Requena, Jordi, Javier, Franc, Ángel, Mario Ibeas, Pablo, Paco, Mario Ferrández, José, Marc y Dani Delgado y los técnicos que han dirigido a los jugadores esta temporada son: Álex, Carlos, Ferran, Iván, Quique y José.

 

Compartir.