skip to content
Mentalitat i confiança
Mentalitat i confiança

LALIGA

Xavi Quintillà advoca pel joc de possessió per fer front el futbol directe del Fuenlabrada

El defensa del Villarreal B Xavi Quintillà ha comparegut aquest dimecres davant els mitjans de comunicació per analitzar el partit de tornada de la segona eliminatòria de fase d’ascens a LaLiga 123 davant el CF Fuenlabrada (Mini Estadi, diumenge, 12.00h). El lateral esquerre català es va mostrar convençut de les possibilitats amb què compta el Mini Submarí per passar l’eliminatòria. “Cal guanyar el partit. Estem mentalitzats a aconseguir-ho i, per això, hem de sortir a guanyar des del minut un. Sabem que serà molt complicat. El Fuenlabrada és un equip amb molta gent experta en la categoria, així que sabem que serà difícil”.

“És un equip molt perillós en pilota aturada i sabem que és una de les seues armes. Nosaltres ens hem de centrar en desplegar el nostre joc i tenir protagonisme amb la pilota”, va advertir Quintillà sobre el Fuenlabrada.

Més enllà de la il·lusió i la motivació que acompanya els integrants del planter del Mini Submarí a les grans cites, el grup està “tranquil” i s’encomana a la feina de tot l’any i a la capacitat d’un bloc que ha competit a gran nivell en qualsevol escenari. “No veig a l’equip nerviós. Tenim ganes de fer un gran partit i decantar l’eliminatòria. És veritat que no serà fàcil, però hem de fer el que hem fet tot l’any, guanyar a casa que és el nostre fortí”, va explicar.

“A ells els val l’empat, llavors tampoc han de arriscar molt. Nosaltres sabem que per passar hem de fer un gran partit, ficar un o dos gols per guanyar el partit i passar l’eliminatòria”, manifesta Quintillà. El defensa del filial groc afirma que la plantilla ja ha analitzat l’anterior xoc, posant l’accent en els aspectes a millorar. “Sabem el que vam fer bé i el que vam fer malament a Fuenlabrada i el corregirem. Sabem com hem de jugar aquest partit”, ha exposat.

Finalment, el lateral esquerre va animar a l’afició ‘grogueta’ a que acompanye el Villarreal B en aquest decisiu partit: “Necessitem que l’afició estigue amb nosaltres. Durant l’any han estat molts els seguidors que ens han acompanyat durant el camí. Ara, arriba el moment clau i necessitem el Mini Estadi ple i que la nostra gent exercisca com a jugador número 12”.

Compartir.