Màxima atenció en un partit tremend
Màxima atenció en un partit tremend

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, recalca la importància del duel davant el Cornellà

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit de lliga davant el Cornellà (dissabte, 17.00 hores). El preparador ha insistit que no serà un duel fàcil: “En la recta final tots els partits són tremends. Nosaltres juguem contra el Cornellà, però l’altre dia vam jugar contra el Teruel que també lluita per no baixar. Cada setmana hi ha partits molt bonics. Quasi sempre ens toquen equips que vénen, com jo dic, amb la fletxa cap amunt perquè estan en un moment molt dolç. El Cornellà és un equip que està amb nosaltres per a intentar agafar algun dels quatre llocs que hi ha i jugar contra el conjunt català sempre entranya gran dificultat. És un equip molt difícil amb gent molt experta en la categoria, molt de registre a nivell futbolístic i amb una pilota parada que fa por perquè marquen moltíssims gols. Però jo crec que els xics van aprendre l’altre dia contra l’Ebro que vam fer un bon partit, però l’Ebro va saber jugar el seu partit i va aprofitar els seus recursos, que són molts. Llavors nosaltres hem de ser forts en aquest aspecte”.

Miguel Álvarez ha recalcat que aconseguir la victòria contra el Cornellà és vital: “Aconseguir els tres punts és clau. Si tu ganes li deixes a una distància important quan falten tres partits solament. Si no guanyem, continuarem estant per davant d’ells, però ens obligarà a guanyar fora, en el camp del Levante. Si no guanyes i guanyen els que estan darrere de tu, es comprimeix tot més. Nosaltres intentarem guanyar i fer un passet més endavant per a quedar entre els quatre primers ací a casa amb la nostra gent. En el nostre camp indubtablement no patirem tant, però al final acabarem patint perquè el Cornellà és un grandíssim equip per la qualitat i els jugadors tan experts que té. No cal oblidar que estan Lobato i Manucho, que no van jugar en la primera volta i són jugadors que han jugat en Primera. Però nosaltres ací hem d’aspirar a no patir tant com patim a Cornellà, que vam patir el que no està escrit”.

Així mateix, ha reconegut la gran actuació que van dur a terme els canteranos ‘groguets’ fora de casa la passada jornada enfront del Teruel: “Estic molt content amb la resposta dels xics en el camp a Teruel, en un escenari que no havíem viscut fins ara. Nosaltres no estem acostumats a aqueix tipus de camps amb tanta aigua, però els xics es van adaptar molt bé a les circumstàncies tan adverses per al nostre futbol. No cal oblidar que vam jugar contra el millor equip segurament en la segona volta a la seua casa, però ara cal fer el bo a casa el dissabte”.

Miguel Álvarez va posar l’accent en el perill aeri del Cornellà: “Porten 40 gols a favor i 23 a pilota parada. Més del 50%. A més, tenen molt bons jugadors: Lobato, Esteve, Manucho, Eloy Gila, Agus, etc. Molts jugadors de molt de nivell, gent que ha jugat promocions i que ha pujat amb equips d’aquesta categoria. Les seues estadístiques diuen que són molt bons en molts registres, però en el que són excepcionals és en la pilota parada i, sobretot, més que a pilota parada, en les segones jugades perquè aprofiten molt bé els serveis de banda. Cert és que hi ha una miqueta per cent molt elevat a la seua casa perquè el camp també es presta a això. Però l’altre dia en el camp de l’Hèrcules perden 1-0 i tenen també dues ocasions molt clares a pilota parada per a guanyar el partit. No serà un partit fàcil, però nosaltres hem d’aspirar a fer el nostre futbol. Jo estic molt content del partit de l’altre dia contra l’Ebro. El que hem de fer és tancar els partits en aqueixa pilota parada. Si no tenim gent gran, caldrà estar més rigorosos en els marcatges i si no som agressius, caldrà buscar agressivitat on tinguem perquè al final en aquesta categoria això et penalitza molt”.

Quant a les absències, Miguel Álvrez es va mostrar molt content d’haver recuperat a diversos futbolistes: “Aquestes dues últimes setmanes, i especialment aquesta, per fi hem buidat la infermeria totalment. Hi havia moments que en el primer equip estaven quatre xics i teníem a cinc o sis lesionats i clar, això fa mal. Tanmateix, tenim la sort que els xics s’han reposat i hem seguit encara entre els quatre primers, però tantes baixes jo crec que a qualsevol equip li haguera mutilat a nivell de resultats. Hem aguantat i ara estem contents que en aquest esprint final hem recuperat a Sergio Lozano, Mario, Lomotey, Villa i Migue. Crec que és una gran notícia perquè fa millors les tasques en el dia a dia i creen una competència important per a ficar-se tant en l’equip com en la convocatòria”.

Compartir.