María Ortells, Jugadora Cinc Estreles
María Ortells, Jugadora Cinc Estreles
VILLARREAL CF

La defensa del Femení A ha sigut triada com la millor de la primera volta de la Lliga

María Ortells Ramos ha sigut nomenada Jugadora Cinc Estreles del Villarreal Femení A de la primera volta d’aquesta temporada 2017/2018. Els seguidors del conjunt groc han triat a la defensa central com la millor jugadora de l’equip a través de Twitter. Mahou, patrocinador de l’equip groc, impulsa aquest guardó.

María Ortells (Onda, 17/12/1999), més coneguda com ‘Marieta’, ha quallat una espectacular primera volta de la temporada, mostrant-se insuperable en l’eix de la defensa. La jove jugadora de 18 anys porta tota la seua vida futbolística vestida de groc, ja que va arribar al club a l’octubre del 2011. Tal és la seua passió pel Submarí que no dubta a recórrer més de 100 quilòmetres cada vegada que ha d’entrenar i jugar amb les seues companyes, ja que ha iniciat enguany una carrera universitària a València i segueix defensant els colors del Villarreal CF. Marieta ha jugat des que s’iniciara la temporada un total de 10 partits, tots ells com a titular lluint el dorsal ‘3’ a l’esquena.

La dinàmica d’elecció del Jugadora Cinc Estreles és senzilla. Els seguidors voten a través de Twitter a la millor jugadora de l’equip. Per a fer-ho de forma correcta, els usuaris que vulguen votar han de tuitejar el nom de la futbolista amb el hashtag #Jugadora5EstrellasCVF en el termini que es determine per a arreplegar els vots. Quan es tanca el període per a votar es fa el recompte que determina a la guanyadora.

Mahou Cinc Estreles proclama a través d’aquesta iniciativa a la jugadora més destacada. El trofeu ho atorguen els seguidors en la xarxa social Twitter, en el perfil d’@futbolmahou, amb la col·laboració del compte oficial del Villarreal CF (@villarrealcf).

Mahou Cinc Estreles segueix una temporada més fidel al seu suport al Villarreal CF. Amb aquesta iniciativa premia als jugadors del conjunt groc més destacats, sent els seguidors els encarregats de l’elecció.

Compartir.