skip to content
Maria Miralles, jugadora Cinc Estreles de la 16-17
Maria Miralles, jugadora Cinc Estreles de la 16-17

HOYOYO

L’afició del Submarí ha triat la portera del Femení A com la millor del seu equip

Maria Miralles ha estat nomenada Jugadora Cinc Estreles del Villarreal Femení A de la temporada 2016/2017. Els aficionats del conjunt groc han triat a la portera com la millor jugadora de l’equip a través de Twitter. Mahou, patrocinador de l’equip groc, impulsa aquest guardó.

Maria ha signat una excel·lent temporada, fent intervencions de mèrit durant tot el curs. La jove portera de 20 anys va afrontar la seua novena temporada al club groc. Període en el qual, per la seua espectacular acompliment entre els pals, ha anat canviant les botes pels guants. Fins al punt d’haver-se apoderat de la porteria del Femení A del club groc.

La dinàmica d’elecció del Jugadora Cinc Estreles és senzilla. Els aficionats voten a través de Twitter a la millor jugadora de l’equip. Per fer-ho de forma correcta, els usuaris que vulguen votar han de tuitejar el nom de la futbolista amb el hashtag #Jugadora5EstrellasCVF en el termini que es determini per recollir els vots. Quan es tanca el període per votar es fa el recompte que determina a la guanyadora.

Mahou Cinc Estreles proclama a través d’aquesta iniciativa a la jugadora més destacada. El trofeu l’atorguen els aficionats a la xarxa social Twitter, en el perfil de @futbolmahou, amb la col·laboració del compte oficial del Villarreal CF (@VillarrealCF). Mahou Cinc Estreles segueix una temporada més fidel al seu suport al Villarreal CF. Amb aquesta iniciativa premia els jugadors del conjunt groc més destacats, sent els aficionats els encarregats de l’elecció.

Els interessats a conèixer una mica millor a Maria Miralles poden fer a través del vídeo adjunt a aquesta notícia.

Compartir.