Manu Trigueros, un nou ‘10’ amb arribada i gol
||||

El migcampista talaverà ha marcat tres gols en un fantàstic inici de temporada

Un ‘14’ amb ànima de 10. Manu Trigueros travessa un excel·lent moment esportiu. Està sent important i marcant més gols que mai en aquest inici de temporada.

A les ordres d’Unai Emery i després de la tornada de Dani Parejo, el migcampista talaverà ha avançat la seua posició en el terreny de joc, ara trepitja més l’àrea rival i això es tradueix en major presència ofensiva i una impressionant aportació anotadora.

En set partits, Trigueros ha convertit un total de tres gols. Un en els empats davant l’Atlètic de Madrid (2-2) i Atalanta (2-2) i un altre en la imponent victòria davant l’Elx CF (4-1). Així, el migcampista ‘groguet’ fa una mitjana d’una miqueta cada 140 minuts de joc i executa 1.5 xuts per partit en totes les competicions (LaLiga, Supercopa d’Europa i Champions League).