skip to content
Llistat d’activitats d’Endavant Borriana
Llistat d’activitats d’Endavant Borriana

AJUNTAMENT DE BURRIANA

Viu amb intensitat la prèvia del duel davant el Deportivo

El dia gran de Borriana. La localitat de la Plana Baixa es convertirà en protagonista de Endavant Província en l’últim partit del Villarreal de 2014, el que li enfrontarà a al Deportivo de la Coruña diumenge que ve a partir de les 12.00 hores en El Madrigal. La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme en la província de Castelló, farà la seua cinquena parada de la temporada en la localitat veïna a Villarreal.

Per al xoc, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies amb la finalitat de donar a conèixer el municipi que es desenvoluparan tant abans com durant el partit davant el conjunt gallec. Les activitats són les següents:

Domingo 21 de desembre:

 

  • 10.00 hores: Degustació de productes típics de Borriana, com coents, suc de taronja i productes del mar en els limítrofs del Madrigal (Plaça del Llaurador) i promoció comercial i turística de la localitat. 
  • 10.15 hores: Esmorzar oficial de les directives del Villarreal CF i el Deportivo de la Coruña. El restaurant Tascalport serà l’encarregat de preparar l’esmorzar de les directives del Villarreal CF i el Deportivo de la Coruña, amb un menú amb productes típics de la gastronomia de Borriana elaborat per Jorge Gisbert.
  • 10.30 hores: Desfilada i animació en els limítrofs del Madrigal amb gegants i cabuts i la Colla de Dolçainers i Tableters de Borriana.
  • 10.45 hores: Arribada a Vila-real dels autobusos procedents de Borriana amb 1.500 aficionats de la localitat convidats pel Villarreal CF i que podran veure el xoc en directe des de les Graderies Fons Nord i Fons Sud.
  • 11.30 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de la Agrupació Filharmònica Burrianenca dirigida pel mestre Adrián Rosado Hernández.
  • 12.00 hores: Començament del partit. L’alcalde de Borriana, José Ramón Calpe, presidirà el xoc al costat dels presidents del Villarreal CF i el Deportivo de la Coruña.
  • 12.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Borriana. 
  • 12.45 hores: Desfilada en la gespa del Madrigal de la Agrupació Filharmònica Borrianenca.
Compartir.