Colp d’efecte del Villarreal B en El Collao (0-2)

El filial groc s’imposa al potent Alcoyano i es col·loca tercer en la classificació

Alguna cosa més que tres punts. El Villarreal B es va imposar al potent Alcoyano en El Collao (0-2) i ascendeix a la tercera posició de la taula gràcies als gols de Carlo Adriano i Sergio Lozano, aquest des del punt de penal.

Les dues novetats més destacades en l’onze dissenyat per Miguel Álvarez van ser Jack Harper i Andrei Ratiu. El davanter hispà-escocés va debutar amb la samarreta groga, mentre que el lateral dret tornava a la disciplina del Mini Submarí després de la seua cessió a Holanda.

El filial va acaparar la possessió de la pilota en la primera part. El conjunt alacantí estava agotzonat amb la idea de caçar una contra per a fer mal al seu rival.

En el minut 19 es va produir una jugada polèmica. Álex Millán va caure en l’àrea quan encarava només a José Juan, però el col·legiat no va interpretar l’acció com a mereixedora de pena màxima davant la desesperació del capità groc.

La millor ocasió del primer acte va arribar en el 37’. Després d’una falta llançada per Lozano, la pilota va caure als peus d’Andrei. El lateral dret va soltar un fort xut des de la frontal que no va acabar en gol per la meritòria intervenció de José Juan.

El Villarreal B es va emportar els tres punts gràcies a una segona part espectacular. El 0-1 va arribar després d’una jugada a pilota parada. Un servei de cantonada, més concretament, que va ser pentinat en el primer pal per Álex Millán abans que Carlo Adriano rematara en el segon. Gol del vila-realenc que posava en avantatge als grocs (m. 65).

El 0-2 definitiu va ser obra de Lozano. El ‘6’ groc va executar amb mestratge un llançament de penal (m. 76).

Tres punts molt importants del Villarreal B, que escala en la taula. El pròxim partit del filial groc serà contra el Atzeneta en el Mini Estadi (diumenge, 18.00 hores). Aquest partit podrà veure’s en directe a través de Villarreal CF Live.

Fitxa tècnica:

CD Alcoyano: José Juan; Primi, Solbes, Jony Ñíguez (Ali Diakité, m. 54), Juanan, Jona (Juli, m. 54), Mourad (Raíllo, m. 62), Alberto Rubio (Ramón, m. 71), Jordán, Pablo Carbonell i Ángel (Moltó, m. 71).

Villarreal B: Jorgensen; Andrei, De la Fuente, Copete, Dani Tasende; Agüero (Narro, m. 63), Ros, Lozano (Beitia, m. 85), Ahn (Carlo Adriano, m. 63); Millán (Arana, m. 85) i Harper (Hassan, m. 73).

Gols: 0-1. Min. 65: Carlo Adriano. 0-2. Min. 76: Lozano, de penal.

Àrbitre: Busquets Ferrer (C. Balear). Groga als locals Ángel López, Jony Ñíguez i Ali Diakité; així com als visitants De la Fuente, Harper i Álex Millán.

Camp: El Collao.