skip to content
Les noves incorporacions ‘fitxen’ per ASISA
Les noves incorporacions ‘fitxen’ per ASISA

HOYOYO

Els reforços grocs han rebut les targetes sanitàries del proveïdor mèdic del Villarreal CF

El Villarreal CF i ASISA segueixen treballant junts. Els nous reforços grocs, Ramiro Funes Mori, Miguel Layún, Gerard Moreno, Santi Cazorla, Santi Caseres, Karl Toko Ekambi, Alfonso Pedraza, Manuel Iturra i Javi Fuego, que va recalar al Submarí el passat mercat hivernal, han rebut les seues targetes sanitàries de ASISA, proveïdor mèdic del Villarreal CF. L’acte, celebrat aquest dimarts, ha comptat amb la presència del Conseller Delegat d’ASISA, el doctor Javier Gómez-Ferrer Sapiña.

ASISA és el proveïdor mèdic oficial del Villarreal Club de Futbol des del gener del 2016. Les dues institucions van subscriure l’acord de col·laboració que té una durada de tres anys i en què va participar com a mediador el Grup Gestoria Pastor. Com a proveïdor mèdic oficial, ASISA s’encarrega de l’assistència mèdica i sanitària de la primera plantilla del Villarreal CF, els seus equips de futbol base i empleats del club. La companyia posa a la seua disposició un ampli quadre mèdic i l’accés als últims tractaments i als avenços tecnològics i assistencials més innovadors en els àmbits de la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar.

Compromís amb la promoció de l’esport

Aquest acord s’emmarca en els principis corporatius d’ASISA, que manté com una de les seues senyes d’identitat més recognoscibles un compromís sòlid amb el mecenatge i el patrocini de multitud d’activitats socials, culturals i esportives.

Per això, l’asseguradora manté un fort vincle amb el foment de l’educació i els hàbits de vida saludables. Aquest compromís es materialitza a través del suport i el patrocini a diferents organitzacions i clubs esportius, amb l’objectiu de la promoció de l’esport des de la base i el suport a joves esportistes.

Els valors que ASISA vol transmetre i promoure entre els joves a través d’aquests patrocinis esportius són el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

 

asisalogo

Compartir.