Les groguetes s’acomiaden de la Copa de la Reina (3-2)

El conjunt dirigit per Sara Monforte no va poder passar la tercera eliminatòria copera davant el CD Alba Fundación

Les groguetes arribaven a Albacete amb il·lusió per jugar la Copa de la Reina, però es van veure superades pel conjunt manxec en l’últim segon del partit.

En la primera part, el conjunt groc va amenaçar en el minut 2 del partit amb un tret de Vera Rico i, quasi a contundent, Lucía Romero feia un xut molt potent que acaba a a les mans de la portera rival. El Villarreal mostrava una gran cara amb jugadores molt joves sobre el camp (Vera Rico, María Romero o Lucía Romero) i altres que havien gaudit de menys minuts en Liiga F com Queralt Gómez o Virginia Torrecilla. No obstant això, la situació es va complicar bastant a causa dels gols de les locals Laura Ortega i Zafra abans del descans (2-0).

Després del pas pels vestuaris, l’entrada de jugadores com Fatou Kanteh i Pancha Lara va aportar frescor al joc. De fet, va ser l’atacant catalana qui va revolucionar el partit amb dos gols per a posar el marcador en taules. El primer tant, Kanteh rematava de cap un centre; el segon, xutava l’esfèric amb tanta potència que res va poder fer la portera local.

Malgrat tot, la moneda va eixir creu per a les groguetes, que encaixaven el tercer gol de l’Albacete fregant el minut 90 i s’acomiadaven així de la Copa de la Reina.