Leo Suárez, campió del Sud-americà Sub-20
VILLARREAL CF

Argentina es va imposar a Uruguai per 2-1 al definitiu duel pel títol

La Selecció Argentina es va proclamar campiona del Sud-americà Sub20 en derrotar a Uruguai en el decisiu partit per 2-1. Aquest títol permet a l’albiceleste classificar-se pels Jocs Olímpics i també per al pròxim Mundial, que es disputarà a Nova Zelanda del 30 de maig al 20 de juny d’aquest 2015.

Quant a l’actuació dels jugadors del planter del Villarreal en aquest decisiu partit entre Argentina i Uruguai cal destacar que Leo Suárez no va arribar a saltar al camp, mentre que Franco Acosta va ser titular disputant els 90 minuts del duel i Ramiro Guerra va entrar al terreny de joc en el minut 68 reemplaçant al seu company Mauro Arambarri.

Uruguai es va avançar amb un gol de Gastón Pereiro al minut 7, però l’Argentina va remuntar amb gols de Sebastià Driussi (m. 35) i Ángel Corretja (m. 80).

Malgrat aquest resultat, Uruguai també es classifica per al pròxim Mundial de la categoria a Nova Zelanda