Placeholder canvas
“L’arribada de Marcelino ha de ser un impuls positiu”
“L’arribada de Marcelino ha de ser un impuls positiu”

Gerard Moreno s’ha mostrat content amb l’arribada del tècnic asturià

El futbolista del Villarreal CF, Gerard Moreno, ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. El ‘7’ groc ha parlat sobre l’arribada de Marcelino García Toral, nou entrenador del Submarí, i de l’actualitat de l’equip.

Estes han sigut les declaracions més destacades del davanter groguet:

L’arribada de Marcelino

“La sensació és molt bona. És un entrenador al qual coneixem tots i la seua arribada ens aporta il·lusió a tots. Ara, com fem des d’ahir, hem de continuar treballant per a revertir la situació i anar cap avant, que és principalment el que volem”.

Què pot aportar Marcelino

“Tots li coneixem. Ens pot donar molt com, per exemple, un estil de joc molt definit. Estic segur que ens farà millorar en totes les facetes del joc. Els jugadors hem de treballar per a agafar els seus conceptes i idees al més prompte possible”.

El seu retrobament amb Marcelino

“El retrobament ha sigut molt bo. Va ser l’entrenador que em va pujar al primer equip amb el qual vaig debutar en Primera Divisió i quan hem coincidit no hem tingut cap problema. L’important és que tots anem en la mateixa direcció i amb ganes que tot vaja bé”.

Amb ganes de revertir la situació

“Som conscients de la situació i els primers que volem donar-los la volta. Volem estar a dalt, hem començat la temporada d’una forma que no esperàvem, però l’impuls de l’arribada del míster ens ha de servir per a anar cap amunt”.

Pots tornar a veure la roda de premsa al complet de Gerard Moreno en el següent vídeo:

Compartir.