skip to content
La Yellow Cup segueix a tota màquina
La Yellow Cup segueix a tota màquina

VILLARREAL CF

 

El torneig del Submarí celebra la seua segona fase abans de les finals

La Yellow Cup 2014 segueix a ple rendiment. La competició, organitzada pel Villarreal CF i Endeka Sports, disputa hui la seua segona fase després de l’espectacular jornada d’ahir divendres, en la qual els més de cent equips –l’organització espera que més de 15.000 persones passen per les instal·lacions de Miralcamp- que participen en la competició van completar la primera fase. 

Demà diumenge, la disputa de les finals posarà el fermall final a un magnífic torneig que s’ha disputat en tres modalitats (futbol-5, futbol-8 i futbol-11) i en totes les categories del futbol base, des de pre benjamins a juvenils. Equips de tota Espanya –entre els quals figura Valencia, Atlético de Madrid o Levante, entre uns altres- i d’altres països –com Bèlgica, Indonèsia, Qatar, Arabía Saudita, Veneçuela o Argentina- es reuneixen en una autèntica festa del futbol base per a compartir experiències i gaudir de l’esport rei.

Durant el torneig, a més, s’han programat una infinitat d’activitats complementàries com a visites a l’estadi del Madrigal, còctel de benvinguda, festa del torneig, atraccions en els camps o el torneig de pares i acompanyants, entre moltes altres sorpreses.

Per a saber més sobre la competició, punxa sobre el següent enllaç, en el qual podràs descobrir totes les sorpreses esportives i extra esportives que la competició ha preparat: Edició Yellow Cup 2014

Per a seguir la competició, els aficionats poden consultar la següent web: Resultats Yellow Cup 2014

A més, també pots disposar de tota la informació de la competició –calendaris, equips, horaris- en els arxius adjunts a aquesta notícia.

 

 

Compartir.