La Yellow Cup Lliga BBVA 2016 ja té als seus campions
La Yellow Cup Lliga BBVA 2016 ja té als seus campions

ACF FOTOGRAFÍA

La competició va reunir a més de 120 equips i va superar els 15.000 visitants

L’edició 2016 de la Villarreal Yellow Cup Lliga BBVA va tirar ahir diumenge el teló després de la disputa de les finals de les set categories, en les quals els amfitrions grocs van aconseguir imposar-se en Pre Benjamins, així com disputar les de la categoria Benjamí i Juvenil.

En una jornada marcada pel bon ambient, la Ciutat Esportiva de Miralcamp, la Ciutat Esportiva Pamesa i les instal·lacions municipals de les Alqueries exerciren com a base d’operacions d’una competició per la qual han passat més de 120 equips i amb una afluència propera als 15.000 visitants.

La competició, organitzada per Endeka Sports, ha reunit a equips de tots els punts d’Espanya, així com d’altres països, que han gaudit d’un immillorable ambient de futbol i diversió amb les activitats complementàries del torneig.

A més, la competició va viure el dissabte una jornada molt especial amb un multitudinari acte amb més de 5.000 assistents en el qual es van repartir les medalles amb la presència de Marcos Senna, que fins i tot va tornar a vestir-se de curt per a delit de tots els assistents.

Els resultats de les finals són els següents:

  • Pre Benjamí: Villarreal CF 5-4 Levante UD
  • Benjamí: Villarreal CF 0-5 CD Cide
  • Aleví: Levante UD 4-0 FC Derby County
  • Infantil: UFB Jabac i Terrassa 2-2 CE Sant Gabriel (guanya 5-4 UFB Jabac i Terrassa en els penals)
  • Cadet: UFB Jabac i Terrassa 1-2 Levante UD
  • Juvenil: Villarreal CF 0-1 FC Marcet
  • Femení: Levante UD 0-2 FC Barcelona

També pots veure el quadre d’honor en la següent imatge:

 

 

VYC2016 scaled

Compartir.