La Yellow Cup 2014 ja té als seus campions

VILLARREAL CF

El Villarreal s’imposa en cinc de les vuit categories d’un torneig memorable

Després de tres dies d’intensa activitat, la Yellow Cup 2014 va baixar el teló ahir diumenge amb la disputa de les finals, que van tenir en el Villarreal, club amfitrió, al seu gran protagonista. Els grocs van vèncer en cinc de les huit finals que es van disputar –pre benjamí, benjamí, infantil, cadet i juvenil- en la Ciutat Esportiva de Miralcamp, un autèntic formiguer pel qual van passar més de deu mil assistents.

En les finals, el pre benjamí groc es va imposar al Sant Jordi Ibiza (4-0), mentre que la final de benjamí es va disputar entre els dos equips de casa participants en la competició i es va saldar amb un 4-1 a favor del Benjamí A de el Submarí. Ja en futbol-11, el Villarreal va vèncer al Levante en les finals tant d’Infantils (3-0) com de Juvenils (1-0), mentre que els Cadets van guanyar en la final al Castellón (3-0). En les restants categories els campions van ser el Marianao Poblet en Alevins (2-1 al Castelló) i el Marítim en categoria Femenina (4-0 a l’Amorebieta).

La competició, organitzada per Endeka Sports, ha reunit a equips de tots els punts d’Espanya, així com d’altres països -Bèlgica, Indonèsia, Qatar, Arabía Saudita, Veneçuela o Argentina-, que han gaudit d’un immillorable ambient de futbol i diversió amb les activitats complementàries del torneig.

• Femenina: CF Marítim 4-0 SD Amorebieta

Per a veure tots els resultats de la competició, pots descarregar els arxius adjunts a aquesta notícia.